Derby Dames 4- Dames 3 bloedstollend spannend

Maandagavond 4 februari stond de derby Dames4- Dames 3 op het programma. In de tussenstand staan de dames ongeveer gelijk en dit bleek ook tijdens de wedstrijd. Dames 4 stond goed te spelen, harde service, mooie smashes. Dames 3 had hier duidelijk moeite mee en de eerste set ging met 25-17 naar D4.

D3 herpakte zich en dankzij mooie passes van Desire en mooie aanvallen van Sanne door het midden, ging de tweede set heel gelijk op. Joyce scoorde veel punten met haar serve, maar uiteindelijk trok D3 aan het langste eind met 25-27.

De derde set was wederom bloedstollend spannend. Beide teams zaten er goed bij en de hele set ging gelijk op. Deze set ging naar D4 met 25-23.

De vierde set liep alles goed bij D3 en ze kregen dan ook een flinke voorsprong dankzij een mooie servicereeks van Carla en goede aanvallen van Tanja en Desire stonden ze met 16-24 voor. maar daar kwam weer en hele moeilijke serve van D4 en er werden veel punten ingelopen. Uiteindelijk won D4 met 21-25.

Toen nog een 5e set. D4 liep eerst wat uit, maar D3 liet zich niet kennen en vocht terug. Over en weer mooie aanvallen, slimme balletjes van Rikke, goede verdediging aan beide kanten en uiteindelijk 20-18 winst voor D4.  En wonnen ze de wedstrijd met 3-2.

Na bijna 2 uur spelen was de wedstrijd om 10 voor 11 afgelopen.