Eindelijk weer winst Tevoko D2

Na wat winnen en verliezen weer met volle moed ons zelf klaar gestoomd voor de thuis wedstrijd tegen Wognum dames 2.

We waren met alle 8 aanwezig voor de wedstrijd helaas was Mieke er niet bij om te coachen, maar Ben stond met alle liefde langs de lijn om ons te steunen in deze wedstrijd.

De eerste set ging goed, de pass lag goed bij de spelverdeler en de set ups werden met volle kracht naar de grond gemept. Dames 2 van Wognum liet zich niet kisten en ging ook echt vol voor alle ballen. De set was erg spannend we gingen redelijk gelijk op, kwamen paar punten los en wognum liep weer een paar punten in, maar de winst van set 1 was voor ons. 30-28. Zo dat voelde goed, we hadden het ook echt nodig.. na die paar keer verlies moesten we toch echt wel punten gaan pakken!!

Met wat verbeter puntjes van Ben hup de 2e set in en ook dat ging goed. We kregen het gevoel dat we Wognum dames 2 konden oprollen. Voor elke bal werd gevochten lange rally’s werden afgemaakt en ook met serve druk kwamen we er goed van af. Deze set was ook weer erg spannend en we kwamen weer vlakbij elkaar uit. Maar toch trokken wij aan het langste eind!!! BAM set 2 in de pocket.29-27.

 En dan staan we opeens 2-0 in sets voor... Jaaaa dan komt de belangrijkste set, de 3e. Die is bij ons meestal wel t moeilijkst, de concentratie moet worden vast gehouden en het spel moet zuiver blijven anders rolde Wognum dames 2 ons op. We waren enorm aan elkaar gewaagd wat wel leidde tot leuke rally’s die door ons goed werden opgevangen en afgemaakt. Daar groeiden we enorm van en pakte ook de  3e set met 25- 22. YES 3-0 winst wat betekend dat we nu 4 punten in onze zak konden steken maar hoe leuk om met een 4e set toch nog 1 punt meer te pakken. Vast beraden bekaf en onder het zweet hebben we Wognum dames 2 in de 4e set pas echt opgerold met een set stand van 25-16. DEZE 5 PUNTEN HADDEN WE NODIG. Niet alleen voor de stand maar ook voor het team. 4-0 WINST TEVOKO D2.