BUITENTOERNOOI VOLLEYBAL GAAT NIET DOOR !

In het weekend van 6 en 7 juni a.s. zou de 49ste editie van het Tevoko Buitentoernooi Volleybal, worden gespeeld.
Volgens de organisatie zijn de vooruitzichten in de corona-crisis echter zodanig dat het niet verantwoord is dit jaar het toernooi doorgang te laten vinden. 
Zowel het bestuur van de club als de vele betrokken vrijwilligers en de geraadpleegde deelnemers onderschrijven dit standpunt. Maar zij betreuren ook het niet doorgaan van dit gezellige en altijd sportieve reünie-toernooi.

Alhoewel de hoop bestaat dat na 1 juni wellicht weer evenementen kunnen plaatsvinden is het volgens de organisatie niet verantwoord om zo kort daarna meer dan 1000 volleyballers en vrijwilligers het toernooi te laten spelen en verzorgen. Met daarbij de verwachting dat vele deelnemers, die ondanks de aantrekkingskracht van Texel en het toernooi graag zouden komen, afbericht zullen doen.

Het volgende toernooi wordt gepland op 5 en 6 juni 2021 (ovb) Naar verwachting zal dan ook het feestelijk 50-jarig jubileum van het toernooi gevierd gaan worden.
De dit jaar geplaatste deelnemende teams behouden indien gewenst een plaats in de deelnemerslijst in 2021. Daarmee zijn ze bij voorbaat zeker van deelname en het inschrijfgeld is alvast betaald.

Teams die het inschrijfgeld retour willen ontvangen dienen een bericht te zenden aan het e-mailadres , met vermelding van naam, teamnaam, en volledig IBANnummer. Bij terugbetaling vervalt vanzelfsprekend dan ook de plaatsing van dit jaar.

Iedereen, deelnemers, reserves en degene die nu afberichten krijgen volgend jaar op 31 januari 2021 de uitnodiging om in te schrijven, waarmee bijvoorbeeld extra teams kunnen worden opgegeven of wijzigingen kunnen worden gemeld.

Namens Buitentoernooi Tevoko Team,
Leontine, Walter, André