Nieuwe Coronamaatregelen - De Gevolgen voor Tevoko

Na anderhalf jaar zijn we helaas nog steeds niet van het Coronavirus af. Naar aanleiding van de recente toename van de besmettingen heeft de overheid opnieuw de nodige maatregelen afgekondigd, die ook sportwereld en met name de binnensport raken.

Één van de maatregelen houdt in dat een coronatoegangsbewijs verplicht is om toegang te krijgen tot de georganiseerde binnensport voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Dit geldt voor zowel trainingen als wedstrijden en zowel voor spelers als toeschouwers. 

Voor mensen met een functie op of in de sportaccommodatie geldt deze verplichting niet: Dus voor trainers/coaches (ook van de uitclubs), scheidsrechters en andere vrijwilligers is een toegangsbewijs niet verplicht.

De controle hierop ligt vooralsnog bij de verenigingen en de sporthalbeheer. Tevoko is in overleg met de beheerders van de Sporthal TX over de preciese invulling hiervan. Ook is de Sportstichting Texel in contact met de Gemeente Texel hierover. Zodra er meer nieuws is over dit onderwerp zullen wij dit via onze website kenbaar maken.

Hieronder nog de link van de Nevobo met het laatste Corona-nieuws.

Corona nieuws Nevobo