Dames Tevoko strijdend ten onder

Tevoko speelde zaterdag 19 januari een thuiswedstrijd tegen de nummer 5 VV Amsterdam 2. In een, voor het publiek, leuke aantrekkelijke wedstrijd ging nu ook Tevoko weer ten onder met 0-4.

De eerste drie sets kon Tevoko goed weerstand bieden en ging de strijd lang gelijk op. Met mooie reddingen en aanvallen, van onder andere van de goed spelende Hannah Ipenburg, pakte Tevoko diverse punten. Maar net als vaker kan Tevoko het op het einde van de set het niet afmaken. De eerste et ging met 22-25 verloren. Ook in de tweede set liet Tevoko het op het eind liggen 20-25.

De Texelse dames hadden de hoop dat de beruchte derde set gewonnen kon worden. Maar Amsterdam liet zien waarom ze op een vijfde plaats stonden en speelden zeer gevarieerd en pakte hiermee een voorsprong. Toch liet Tevoko het hoofd niet hangen en bij de stand 18-23 gingen de dames strijden voor wat ze waard waren en dat resulteerd in 4 punten op rij. In een zenuwslopend einde ging ook dit keer weer net de winst naar Amsterdam 25-27.

Hierna was de koek op bij Tevoko en de dames kregen de punten achter elkaar om de oren. De Texelse dames konden niet in de spirit komen van de vorige sets en de set ging dan ook verloren met 12-25.