DAMES1 - 21-01-2018
WEDEROM DE VOLLE WINST VOOR DAMES TEVOKO

Hekkesluiter Madjoe 3 was de tegenstander afgelopen zaterdag waar de dames van Tevoko geen moeite mee hadden. Met een ruime overwinning bleven de volle 5 punten op Texel.

Ondanks dat Madjoe op een laatste plaats stond wisten de dames dat ze volle bak moesten spelen en meteen vanaf de eerste bal speelde Tevoko fel en geconcentreerd. Met Nienke Witte aan service werd er meteen een voorsprong van 6-0 gemaakt. Madjoe had niet veel in te brengen tegen het spel van Tevoko en de eerste set ging met 26-16 naar Tevoko.

In de tweede set kregen de Texelse dames wat meer moeite met een service van Madjoe wat enkele punten opleverde voor Madjoe. De strijd ging daarna wat gelijk op en Tevoko moest alles uit de kast halen om de set binnen te halen, snelle aanvallen door het midden maar ook harde aanvallen aan de buitenkant waren net dat beetje verschil dat Tevoko de set met 25-22 naar zich toe trok.

Tevoko stond hierbij weer met beide benen op de grond en vanaf punt 1 in de derde set gingen de dames weer fanatieker spelen. Zowel in de derde als vierde set had Madjoe totaal geen vat op de services van Tevoko. Punt voor punt werd hierdoor binnengehaald. Het was Tevoko wat deze twee sets overheerste en beide sets gingen met 25-12 naar Tevoko.

Mede door deze 4-0 overwinning en puntverlies bij de concurrenten heeft Tevoko de koppositie verstevigd.

1.      1 Tevoko                 12-49

2.      2 Simokos               12-42

3.      3 Ardea                   13-41

4.      4 MBSOV                11-39

5.      5 VVA                      12-36

6.      6 De Boemel           10-34

 

MEDEDELINGEN
Er zijn geen mededelingen.
VOLG ONS


WEBSHOP LEDEN
BALSPONSOR
Klik op de bal voor meer informatie

Uw naam hier