HEREN1 - 18-03-2018
TEVOKO HEREN DOEN HUN PLICHT

De heren van Tevoko hebben zaterdag gedaan wat van ze verwacht werd. Zonder zelf goed te spelen werd in Ons Genoegen het laaggeplaatste Reflection met lege handen naar huis gestuurd: 4-0.In het team van Tevoko speelde “herintreder” Marco Tuntelder na lange tijd weer mee.

 Het werd een wat slome wedstrijd in de koude sporthal. Tevoko bereikte niet hun mogelijke niveau en Reflection liet bij vlagen zien waarom het de rode lantaarndrager is. De thuisploeg had met name in de eerste set flinke problemen met het ongepolijste spel van de opponent uit Hoogwoud. De Texelaars moesten zich zelfs terugvechten uit een aanvankelijke achterstand, opgelopen door vele misverstandjes en verminderde concentratie. Uiteindelijk wist Tevoko met enige moeite de set met 25-21 binnen te halen.
De 2e set kende veel minder problemen. De moeilijke service van Tevoko was de passers van Reflection veelvuldig te machtig. Een snelle voorsprong werd uitgebouwd tot 17-7, waarna opnieuw concentratieverlies optrad en Reflection toch nog enigszins terugkwam. Echt spannend werd het echter niet meer; 25-16.
In de derde set hadden de groen-zwarten opnieuw weer de nodige problemen met Reflection, dat verdedigend veel van de grond haalde. Een paar killblocks van Patrick Hollenberg brak het Hoogwouder verzet, waarna de eilandbewoners uiteindelijk de set toch weer redelijk simpel naar zich toetrokken: 25-18.
De laatste set bracht geen spanning meer. Wederom scoorde de thuisploeg regelmatig directe punten met de service en verdedigend liet men nu geen steken meer vallen. Met 25-14 werd het bonuspunt van de vierde set binnengehaald.
De Texelaars hebben met deze zege de 2e plaats (met recht op promotie) weer veroverd al hebben concurrenten de Boemel en Relay nog wel een wedstrijd tegoed.

Stand aan kop: 1. VCJ 94 16-73, 2. Tevoko 17-63, 3. De Boemel 16-56, 4, Relay 16-57.

MEDEDELINGEN
Er zijn geen mededelingen.
VOLG ONS


WEBSHOP LEDEN
BALSPONSOR
Klik op de bal voor meer informatie

Uw naam hier