DAMES1 - 25-03-2018
TEVOKO DAMES WINNEN BELANGRIJK DUEL

Afgelopen zaterdag speelden de dames van Tevoko een spannende wedstrijd tegen concurrent De Boemel uit Tuitjehorn. De Texelse selectie speelde geconcentreerd en goed en met Britte Stuut als uitblinkster aan het net (en die voorlopig haar laatste wedstrijd speelde voor Tevoko wegens deelname aan het EK in Bulgarije met Jeugd Oranje) ging de winst met 1-3 naar Tevoko.

 

Tevoko pakte meteen in de eerste set een kleine voorsprong met onverdedigbare aanvallen. Vervolgens ging de strijd gelijk op. Tevoko maakte enkele fouten waar De Boemel van profiteerde en hierdoor keek Tevoko tegen een achterstand aan. Met hard werken werd het weer 19-19. Tevoko bracht Britte Stuut in bij het net en zij deed wat ze moest doen, punten scoren. In een spannend einde was Tevoko de betere en pakte de set met 23-25.

Ook in de tweede set ging het lange tijd gelijk op. Met veel mooie ralleys was het voor het publiek een aantrekkelijke wedstrijd. In deze set maakte Tevoko net wat meer fouten dan de Boemel waardoor de set werd verloren met 25-21.

De Texelse dames lieten zich niet van de wijs brengen en bleven enthousiast en strijden voor alle ballen. Net als vorige week stond Joannie van Elk weer goed te passen waardoor er gevarieerd aangevallen kon worden, Liedeke Ijdens en Monique Leijstra scoorden de ene punt na de andere op het midden. Maar ook De Boemel had prachtige verdedigingsacties met slimme aanvallen waardoor ook zij punten bleven scoren. Tevoko hield het hoofd erbij en met 22-25 ging de derde set naar Tevoko.

In de vierde set stoomden de Texelse dames door. De Boemel liet het liggen en maakte vele fouten, Tevoko bleef geconcentreerd volleyballen en eenvoudig ging de vierde set met 17-25 naar Tevoko.

Door deze 1-3 winst pakt Tevoko 4 punten en blijft het op een tweede plaats staan met een wedstrijd en 3 punten minder dan de koploper MBSOV.

1. MBSOV 19-68
2. Tevoko 18-65
3. Simokos 2 18-63
4. Ardea 18-60

1.  

MEDEDELINGEN
Er zijn geen mededelingen.
VOLG ONS


WEBSHOP LEDEN
BALSPONSOR
Klik op de bal voor meer informatie

Uw naam hier