DAMES1 - 08-04-2018
TEVOKO DAMES VERSTEVIGEN DE KOPPOSITIE

De wedstrijd tegen VVA uit Alkmaar was geen lastige klus voor Tevoko dames, waar de uitwedstrijd nog nipt naar Tevoko ging met 2-3 werd het nu een eenvoudige 4-0 overwinning.

Zowel de eerste als tweede set had VVA totaal geen antwoord op de lastige services van Tevoko. De één na de andere punt werd gescoord, was het niet rechtstreeks dan was het wel door een uitstekende netverdediging. Daarnaast werd en ook goed gepasst waardoor iedereen vrij uit kon aanvallen. Beide sets gingen met 25-9 naar Tevoko.

In de derde set kwamen er wat scheurtjes in het spel van Tevoko, slordige fouten zorgden ervoor dat VVA aan kon haken bij Tevoko. Tot 19-19 ging het gelijk op, maar daarna nam Tevoko het heft weer in handen en met mooie harde aanvallen van Ivet Former en Liedeke IJdens werd de derde set met 25-21 gewonnen.

De Texelse selectie ging in de vierde set door met waar ze in de derde set mee waren geëindigd, lastig serveren met daarnaast mooie passes en harde aanvallen aan het net. De punten werden achter elkaar gepakt en VVA kon niets inbrengen tegen dit spel en hierdoor ging de vierde set ook met ruime cijfers naar Tevoko 25-12.

Door deze 4-0 overwinning en doordat de naaste concurrent met 4-0 verloor heeft Tevoko de koppositie verstevigd met 6 punten voorsprong.

  1. Tevoko                 20-75

  2. Simokos 2           20-69

  3. MBSOV                20-68

  4. De Boemel         20-65

MEDEDELINGEN
Er zijn geen mededelingen.
VOLG ONS


WEBSHOP LEDEN
BALSPONSOR
Klik op de bal voor meer informatie

Uw naam hier