DAMES1 - 04-02-2018
TEVOKO DAMES NEMEN REVANCHE OP MBSOV

De Texelse dames waren gebrand op een overwinning na de verloren wedstrijd afgelopen maandag tegen MBSOV. Thuis, met een tribunetje vol, streden de Texelse dames voor wat ze waard waren en in een prachtige wedstrijd ging de winst met 3-2 naar Tevoko.

Tevoko begon gretig aan de wedstrijd en wist dat ze veel feller en geconcentreerder moesten spelen om punten te scoren. Met dit in het achterhoofd pakte Tevoko de eerste punten. In een gelijk opgaande wedstrijd was het Tevoko dat met meer aanvalskracht en een goede blokkering de set naar zich toe trok met 25-21.

In de tweede set keek Tevoko snel tegen een achterstand van 0-7 aan, daarna kwam het bij Tevoko weer op gang en vervolgens werden de punten om en om gepakt. Het sterk verdedigende MBSOV pakte diverse harde ballen van de grond waardoor er vele ralley’s werden gespeeld waar het publiek van genoot. De achterstand van het begin van de set was bijna precies het aantal punten wat Tevoko aan het einde te kort kwam, 19-25.

Geconcentreerd begon Tevoko weer aan de derde set, met hard werken en slim spelen werden diverse punten gescoord, MBSOV bleef bij door goed te verdedigen en ook door slim aan te vallen. Met lastige services pakte Tevoko de punten aan het einde van de set en met 25-19 ging deze set naar Tevoko.

Net als de tweede set ging het in de vierde set weer iets minder met Tevoko, er slopen wat fouten in het spel, en hierdoor keken de Texelse dames tegen een achterstand aan. Deze achterstand werd niet meer goed gemaakt en met 20-25 kwam de set in handen van MBSOV.

De beslissende vijfde set was een spannende set, het was er of eronder en Tevoko pakte een 8-5 voorsprong doordat het net iets scherper speelde dan MBSOV. Maar na de veldwissel ging ook MBSOV weer alles op alles zetten. Met een goed invallende Jet Eelman pakte Tevoko de setwinst 15-12 en de wedstrijd winst 3-2.

De Hema sponsorde de wedstrijdbal.

Stand:

  1. Tevoko                                15-55

  2. Simokos 2                           14-48

  3. MBSOV                                14-48

  4. Ardea                                   15-47

  5. VVA                                      14-41

  6. De Boemel                         12-40


MEDEDELINGEN
Er zijn geen mededelingen.
VOLG ONS


WEBSHOP LEDEN
BALSPONSOR
Klik op de bal voor meer informatie

Uw naam hier