DAMES1 - 22-04-2018
TEVOKO DAMES KAMPIOEN
Er moest nog 1 set gewonnen worden van Dinto 4 om het kampioenschap binnen te halen. De Texelse dames waren op en top gemotiveerd om te winnen en de eerste set werd dan ook eenvoudig met 25-14 gewonnen. Het kampioenschap was hiermee een feit. De wedstrijd werd overigens nog met 3-2 gewonnen.

Dinto kwam met een ander team opdagen dan hoorde. Dinto 4 wat enkele weken geleden al gedegradeerd was, was thuisgebleven en een jong en sterk Dinto 7 werd ingeschakeld om tegen Tevoko te spelen.

Ondanks een onbekende tegenstander gingen de Texelse dames er meteen in de eerste set flink tegenaan, het jonge en sterke team Dinto 7 had niets in te brengen. Tevoko was aan het net heer en meester en pakte vele aanvalspunten maar ook vele blokpunten. De eerste set ging vrij snel naar de Texelse dames met 25-14 waardoor de dames al springend het kampioenschap konden vieren.

Na een kort juichmoment moesten de dames starten met de tweede set. De tweede set wilden de dames ook winnen want dan waren ze met afstand kampioen van de eerste klasse. Ook deze set ging met ruime cijfers naar Tevoko 25-14.

In de derde en vierde set speelden de Texelse dames niet best. Veel fouten en concentratieverlies zorgden ervoor dat er snel tegen een achterstand werd aangekeken, Dinto 7 speelde vrijuit en pakte menig punten met mooi volleybal. Allebei de sets gingen verloren, 20-25 en 24-26.

In de beslissende vijfde set herpakte Tevoko zich weer en met snel en gevarieerd spel werden de punten eenvoudig gepakt, ook in de set waren de dames weer scherp aan het net en blokkeerden veel aanvalsballen. De vijfde set ging met 15-8 naar Tevoko. Na deze overwinning werd er tot in de late uurtjes feest gevierd.


MEDEDELINGEN
Er zijn geen mededelingen.
VOLG ONS


WEBSHOP LEDEN
BALSPONSOR
Klik op de bal voor meer informatie

Uw naam hier