Tevoko Buitentoernooi 2021

Goedenavond,
 
al vele jaren sturen wij op de late avond van 31 januari een bericht de wereld in dat de Inschrijving voor het Texelse Buitentoernooi later vannacht open gaat. 
Vorig jaar hebben we dat zoals gebruikelijk gedaan en de belangstelling was weer overweldigend!  Helemaal volgeboekt in 24 uur met zelfs een lange reservelijst.
 
 
En toen was er géén toernooi. Voor ons, hier op het eiland, en voor velen van jullie een groot gemis! 
Maar de keuze bleek op dat moment ook de juiste, 'het mocht gewoon niet!'
 
En, na deze korte inleiding.........
 
met heel veel spijt hebben wij, Team Buitentoernooi en Bestuur,  na uitgebreid overleg en overweging van alle factoren, 
besloten dat er ook in 2021 géén Buitentoernooi Texel zal zijn. 
 
Natuurlijk wilden wij graag positief denken en afwachtend hopen dat het toch zou kunnen, maar néé,  dat achten wij toch onverstandig. 
Welke regels er begin juni ook van toepassing zullen zijn, met zo'n 800 volleyballers op het Vierkante Stuk, dat zal niet lukken!
En wel of niet een accommodatie boeken, met deze onzekerheden? Annuleren zal ook moeilijk, zo niet onmogelijk zijn. 
 
Hoe gaan we verder?
Alle teams die nu ingeschreven zijn voor 2021 willen wij graag de mogelijkheid bieden om deze aanmelding, inclusief de betaling ook voor 2022 te laten bestaan.
In de indeling kunnen wellicht wel enige wijzigingen voorkomen maar dat wordt de basis. En hetzelfde geldt voor teams op de reservelijst, daar zal ongetwijfeld wel een plaatsje voor ontstaan.
 
Mocht je echter de inschrijving willen beëindigen, begrijpelijk en géén probleem. Tot 1 maart 2021 is dat mogelijk.
Na deze datum kun je nog wel, onverhoopt, afberichten maar betalen wij het inschrijfgeld NIET terug. 
Ook de teams die na 1 maart afberichten ontvangen geen inschrijfgeld retour. 
 
 Een afbericht kun je sturen aan wampex@planet.nl, met vermelding van je IBAN-nummer en tenaamstelling rekeninghouder en team.   
Alsnog deelnemen aan het toernooi in 2022 kan, als er plaats is en na uitnodiging! Het inschrijfgeld zal € 100.00 bedragen. 
 
Wij hopen dat jullie begrip hebben voor deze berichtgeving.  Graag zullen wij met iedereen in 2022 dan ook het vijftigste toernooi gaan vieren. 
Tot dat moment zullen wij via Facebook, https://www.google.com/url?q=http://www.tevoko.nl&source=gmail&ust=1612213339100000&usg=AFQjCNE85ZtwhY4NGBygjD3FGK6S4WDyAw">www.tevoko.nl en e-mail jullie daar over informeren. 
 
Met Texelse groet,
namens Team Buitentoernooi Tevoko Texel,
 
André