DAMES1 - 01-10-2018
DAMES STARTEN STERK TEGEN DINTO 3

De tweede wedstrijd in de promotieklasse was een thuiswedstrijd tegen een jong Dinto 3. Dit team had vorige week gewonnen dus Tevoko moest wel aan de bak. Na een zeer goed begin voor Tevoko ging toch de overwinning dit keer naar Dinto 3 met 1-3.

De eerste set speelden de Texelse dames alsof alles er van af hing. Met hard werken en opperste concentratie scoorden de dames menig punt. Daarnaast was Ivet Former op dreef en scoorde over links ook diverse punten waar Dinto geen vat op had. Bij een stand van 24-19 speelde de zenuwen wat parten bij Tevoko en Dinto kwam hierdoor terug tot 24-23. Met een listige doortikbal van Connie Joling pakte Tevoko de eerste set met 25-23.

Ook in de tweede set en derde set ging het spel gelijk op, waar Tevoko de punten her en der pakte was het Dinto wat met harde aanvalsballen de verdediging van Tevoko aan het wankelen bracht. De tweede set ging met 21-25 naar Dinto en de derde met 18-25.

De vierde set was er eentje om snel te vergeten, Tevoko kon niet zo veel inbrengen tegen de moeilijke services van Dinto, ook aanvallend werd er nauwelijks gescoord. Tevoko keek snel tegen een ruime achterstand aan. Af en toe werden er nog prachtige punten gescoord met kill-blocks en harde aanvallen maar het was bij lange na niet genoeg om de achterstand om te buigen. De vierde set ging dik verdiend naar Dinto 3.

Tevoko staat 10e met een totaal van 3 punten. Volgende week reizen de dames af naar Amsterdam om daar de strijd aan te gaan met Amsterdam 2 (gedegradeerd uit de 3e divisie).

MEDEDELINGEN
Er zijn geen mededelingen.
VOLG ONS


WEBSHOP LEDEN
BALSPONSOR
Klik op de bal voor meer informatie

Uw naam hier