ROUTE
De veerboot vertrekt als regel één maal per uur op het halve uur uit Den Helder (tot 21.30 uur) en op het hele uur vanaf Texel. Voor actuele vertrektijden kunt u op de site van de TESO kijken. Gebruikelijk op de vrijdagmiddag voor het toernooi zijn extra afvaarten op de hele klokuren. Op de zondagmiddag zijn er in de regel twee afvaarten per uur.

HOE KOM IK OP HET WEDSTRIJDTERREIN EN OP DE CAMPINGS?

· Route vanaf de veerhaven naar het wedstrijdterrein
Speelweide 'Vierkante Stuk' aan de Ploeglander weg in het Dennenbos:   

Vanaf de veerhaven volg je de Pontweg voortdurend rechtdoor tot zijweg nr. 11 (derde rotonde), ga daar linksaf - Rozendijk. Ga richting Strand/Dennenbos. De tweede afslag rechts is de Ploeglanderweg, volg daar de parkeeraanwijzingen.

· Route vanaf de veerhaven naar camping Kogerstrand in De Koog:  

Vanaf de veerhaven volg je de Pontweg voortdurend rechtdoor richting De Koog. Volg in de bebouwde kom van De Koog richting De Cocksdorp. Ga bij het Chinese restaurant aan je rechterhand rechtdoor naar de Badweg.
Over het duin kom je aan op Camping Kogerstrand, Badweg 33, De Koog

 

· Route vanaf een camping naar de speelweide:

 

Vanaf Camping Kogerstrand volg je de weg naar de veerhaven richting Den Burg. Ga bij afslag 11 (eerste rotonde vanaf De Koog)  rechtsaf. Ga richting Strand/Dennenbos. De tweede afslag rechts is de Ploeglanderweg, volg daar de parkeeraanwijzingen.


MEDEDELINGEN
Er zijn geen mededelingen.
VOLG ONS

SPONSOREN BUITENTOERNOOI
WEBSHOP LEDEN
BALSPONSOR
Klik op de bal voor meer informatie

Uw naam hier